10 april 2007

Hurra!


”Jag höll på att missa en gulnad kant på grevén och var nära att göra ett gupp i goudaosten men när jag klarade appenzellern var saken biff.”

11 kommentarer:

smul sa...

jag skulle vilja ha dina bilder på väggen i mitt kök, de är så fina och jag tittar på dem ofta ofta.

Spectatia sa...

Eller kanske "Therapeutic Wallpaper" kommer i inredningsaffärerna snart...?

Cec sa...

Jag längtar efter de lite mer känslomässiga bilderna. Vart har de tagit vägen? Visst finns det känslor som rör ordning och reda och sånt... Men jag längtar ändå till de där riktigt "smarta" bilderna..

Haha.. känn ingen prestationsångest!

Anonym sa...

smulis, köp dem!
det har jag gjort.
och de hänger i köket dessutom.

Lemuren sa...

Grattis! Hoppas det inte var alltför svårt. Teorin är ju idag ganska svår: ostarnas lagringstid, fetthalt och då ska man kunna ange hur hårt man ska trycka i Newton, åt vilket håll "fibrerna" i osten går osv. Det är inte lätt när det är svårt. Men, å andra sidan visar ju Ostverkets statistik klart och tydligt att ostolyckorna har sänkts med över 50 % de senaste femton åren och det är ju onekligen tack vare att vi idag håller högre standard och ställer högre krav på våra förare. Då slipper vi otäcka backar och söndriga smulostar.

Filifjonkan sa...

Men man får ju lov att gratulera.
Var det bra besiktiningsman som var med då? Såg att du gjorde en liten miss där i kanten men ett fel får man visst ha har jag för mig,jag höll på att stupa på teorin.Grattis igen till osthyvelkortet!

lovisa sa...

blev stoppad & nerdragen i en källare vid Montparnasse; ostprovning, färg & konsistens på les crouttes (tror att det var hmm skalkarna); orangea gråaktiga vitare vi var ungefär 10 som satt vid varsitt bord varsin tallrik ost & varsin ostintervjuare.. AHH LA CROUTTE HÅRD ORANGE MJUK OST

lovisa sa...

croutte dök upp i hjärnan igen nyss; slog upp det, det stavas croûte
la croute terrestre = jordskorpan
detta är ingen croûte (vard. skräptavla) kan också betyda sårskorpa
vive la croûte

Anonym sa...

Du är bara såååå cool!

Carl Fredrik Holtermann sa...

Cec: Ska det vara smart, ska det vara smart. Sånt tar tid. Som jag sagt förut, det här är bilder och texter som kommit till under en tioårsperiod... Och så är det skönt att varva med lite enklare ämnen (och bilder) ibland!

cec sa...

Haha, jag vet och jag förstår :). Det går alltså inte bara att beställa smarta, djupa, reflekterande bilder som passar en själv för dagen? Damn!

Nu skall jag kolla in de nya smarta bilderna :D