10 april 2007

Kylskåpslayout


Apropå bregottpaket och osthyvelteknik. I en del hem är "kylskåpslayouten" viktig. Var sak på sin plats! Ve den som ställer mjölken där större ostar och "gårdagens inplastade rester" skall stå!

9 kommentarer:

Paula sa...

Vi väntar alla på en bild föreställande toalettlockens olika lägen.

Filifjonkan sa...

Heheh Ja du då får "vår herre bädda pinnsoffan för då får han främmande" Bäst att ställa allt på rätt plats. Hur gick uppkörnningen på osthyveln? klarade du den?

Carl Fredrik Holtermann sa...

Paula! Jag vet! Har inte hunnit sitta ned med toalettringarna under påsken bara. Det ska bli nästa bild. "Lilla locket" har naturligtvis sin egen upphöjda plats. Jag lovar!

cec sa...

Hm, jag inser att jag är en sådan där obehaglig kyslskåpsfaschist (kylskåpsstylist, -stilist?) jag häller över mat som kommer i fula förpackningar i fina glasburkar och släpar gladeligen hem marmeladburkar från Harvey Nich's i London ist för att handla dem på ICA och beställer ziplock påsar från vänner som åker till USA... jag behöver kanske hjälp?

Spectatia sa...

Problemet för oss kylskåpsfascister är bara att vi skapar merjobb till oss själva. Det blir typ "Äh, du får ställa in resterna som vet var du vill ha dom."

Anonym sa...

Precis samma sak med de som har diskmaskin... Var sak på sin plats och kan man inte diskmaskinslagen, då kan man lika gärna skippa att plocka in... Vilket är bra för en sån antiplats typ som mig, jag behöver nästan alltid bara ställa disk på bänken, för när jag ställer in i maskinen, så måste diskmaskinsfascisten GÖRA OM.

Spectatia sa...

Och så jag som hade hoppats att ingen skulle nämna det där med att kylskåpsfascister också ofta är diskmaskinsfascister... *skäms*

Lemuren sa...

Egentligen kan det vara tur att man som jag är en sådan som inte håller reda på hur den dominerande hemma vill ha det i kylskåpet. Då har man ju en ursäkt att inte hjälpa till att ställa in saker och ting när det har storhandlats!

g sa...

Ja, diskmaskinsfascisten känns igen!

Nu börjar jag ana var ostfilarmönstren uppstått... det gäller att gräva djuuupt i arvet och miljön.
:)